Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
360 gramų | varškės 9% | |
200 gramų | cukraus | |
200 gramų | šaldytų aviečių (arba kitų uogų) | |
150 gramų | sviesto (minkšto, kambario temperatūros) | |
180 gramų | kvietinių miltų | |
100 gramų | avižinių miltų (galima keisti kvietiniais) | |
4 vienetai | kiaušinių | |
4 šaukštai | kokosų pieno (naudojome "Santa Maria" 18 proc. riebumo) | |
3 šaukštai | aguonų | |
2 šaukšteliai | kepimo miltelių (naudojome "Santa Maria") | |
2 šaukšteliai | vanilinio cukraus (naudojome "Santa Maria") | |
1 šaukštelis | citrinos žievelės | |
1 šaukštelis | apelsino žievelės | |
1 šaukštelis | žaliosios citrinos žievelės | |
0.5 šaukštelio | maltos ciberžolės (naudojome "Santa Maria") | |
1 žiupsnelis | druskos | |
Glajui: | ||
4 šaukštai | cukraus pudros | |
3 šaukštai | kokosų pieno (naudojome "Santa Maria" 18 proc. riebumo) | |
1 žiupsnelis | druskos |