Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
500 gramų | kvietinių miltų | |
250 gramų | varškės (sausos, birios) | |
2 vienetai | kiaušinių (M dydžio) | |
200 gramų | migdolų miltų | |
180 gramų | cukraus | |
150 gramų | sviesto (kambario temperatūros) | |
120 gramų | razinų | |
150 mililitrų | apelsinų sulčių | |
1 vienetas | apelsinų (tarkuotos žievelės) | |
50 gramų | citrinų cukatų | |
50 gramų | apelsinų cukatų | |
2 šaukštai | aguonų (apytikriai) | |
15 gramų | kepimo miltelių | |
12 gramų | vanilinio cukraus | |
1 žiupsnelis | druskos | |
1 žiupsnelis | muskato | |
1 žiupsnelis | maltų gvazdikėlių | |
1 žiupsnelis | malto imbiero | |
1 žiupsnelis | malto cinamono | |
1 žiupsnelis | maltas anyžius | |
1 žiupsnelis | maltų gvazdikėlių | |
2 lašai | romo aromato | |
Aptepimui: | ||
70 gramų | cukraus pudros | |
50 gramų | sviesto (ištirpinto) |