Biskvitą supjaustykite į 4 dalis. Paimkyte 2 gabaliukus biskvito ir trinkite vieną į kitą, kol pasidarys trupinėliai. Ir taip su visais. Biskvito trupinėlius sumaišykite su šokoladiniu kondensuotu pienu, maišykite tol, kol gausis vientisa masė. Iškart viso indelio kondensuoto pieno nesupilkite, o supilkite pirma pusę, išmaišykite, pažiūrėkite ar jau drėgna, bet formuojama masė gaunasi. Jeigu drėgmės trūksta, dar įpilkite. Nes skiriasi parduotuvinių biskvitų dydžiai ir nuo to priklauso kondensuoto pieno tikslus kiekis, kuris reikalingas. Iš gautos masės susukite rutuliukus.
Ištirpinkite pienišką arba baltą šokoladą. Paimkite pagaliuką pamirkykite jį į šokoladą ir įsmeikite į rutuliuką. Atsargiai paimkyte už pagaliuko ir išvoliokite šokolade (taip pat galima išvolioti pabarstukuose arba riešutuose). Tada padėkite rutuliukus į šaldytuvą, kad sustingtų.
Labai skanu ir lengva pagaminti
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)