1.
Krūtinėles nuplauti ir gerai nusausinti. Supjaustyti į 3 - 4 dalis ir sudėti į dubenį.
2.
Atskirame dubenėlyje sumaišyti pipirus, raudonosios paprikos miltelius, ciberžolę, raudonėlį, įpilti aliejų ir sojos padažą. Šį mišinį užpilti ant supjaustytų krūtinėlių gabaliukų, juos pamaišyti, kad marinatas tolygiai pasiektų visus gabaliukus. Galima palikti valandai marinuotis.
3.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir kepti mėsą, kol gražiai apskrus, tuomet perkelti į lėkštę ir leisti jai atvėsti. Kai mėsa atvės, supjaustyti smulkesniais gabaliukais.
4.
Svogūną nulupti, supjaustyti nedideliais gabaliukais ir pakepti, kol šiek tiek suminkštės. Tuomet perkelti juos ant virtuvinės popierinės servetėlės, kad susigertų aliejaus perteklius.
5.
Dubenyje išplakti kiaušinius, įberti druskos, pipirų ir iškepti keptuvėje blynelius. Šios masės turėtų užtekti trims blyneliams.
6.
Blynelius susukti į suktinukus. Leisti jiems atvėsti ir, kai atvės, supjaustyti griežinėliais.
7.
Padažui indelyje sumaišyti grietinę, garstyčias, įberti druskos ir pipirų. Įspausti citrinos sulčių.
8.
Kukurūzus nuvarvinti, agurkėlius smulkiai supjaustyti, krapus susmulkinti.
9.
Didesniame inde atsargiai sumaišyti kukurūzus, agurkėlius, vištienos krūtinėlę, apkeptą svogūną, du supjaustytus kiaušinių blynelius, krapus, įspausti česnako, supilti grietinės, garstyčių ir citrinos sulčių mišinį.
10.
Likusiais blynelių griežinėliais papuošti salotas.