Švelniai marinuoti grybai žiemai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Švelniai marinuoti grybai žiemai
Švelniai marinuoti grybai žiemai
Švelniai marinuoti grybai žiemai
Autorius apie receptą: Vakar uždariau grybavimo sezoną, bet konservavimo sezoną dar tęsiu. Noriu su jumis pasidalinti grybų marinatu. Iš normos užpilsite 3 vnt. – 0,7 l stiklainius. Vakar uždariau grybavimo sezoną, bet konservavimo sezoną dar tęsiu. Noriu su jumis pasidalinti grybų marinatu. Iš normos užpilsite 3 vnt. – 0,7 l stiklainius. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
pagal poreikį grybų (kiek tilps 3 vnt. 0.7 litro stiklainiuose)
1 litras vandens
2 šaukštai druskos
2 šaukštai acto
1 šaukštas cukraus
2 skiltelės česnako
2 vienetai lauro lapų
2 vienetai juodųjų pipirų (žirneliais)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Grybus išvalyti ir virti apie pusvalandį, nugraibstant putas. Grybus perkošti.
2.
Puode išvirti marinatą: vandenį kaitinti su cukrumi, druska, česnaku, lauro lapais ir pipirais. Kaitinti, kol ištirps cukrus ir druska. Sudėti grybus, kaitinti, kol užvirs ir pavirti apie 5 minutes. Supilti actą, dar kartą užvirinti.
3.
Grybus su marinatu išpilstyti į iškaitintus stiklainius, sandariai užsukti steriliais dengteliais. Apversti stiklainius dangteliais žemyn, užkloti stora antklode ir leisti atvėsti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
salotos, mišrainės
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital