Sūrio vyniotinis "Viliotinis" su lašiša

AUTORIUS:
LaMaistas.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Sūrio vyniotinis viliotinis su lašiša
Sūrio vyniotinis viliotinis su lašiša
Sūrio vyniotinis viliotinis su lašiša
Sūrio vyniotinis viliotinis su lašiša
Autorius apie receptą: Šis vyniotinis ne tik spalvingas ir dailus, bet ir labai labai skanus. Jį galima ruošti ne tik su lašiša, bet ir su kitokia ryškesnio skonio, pvz., upėtakiu. TIk būtinai atkreipkite Šis vyniotinis ne tik spalvingas ir dailus, bet ir labai labai skanus. Jį galima ruošti ne tik su lašiša, bet ir su kitokia ryškesnio skonio, pvz., upėtakiu. TIk būtinai atkreipkite dėmesį, kad žuvyje nebūtų kauliukų, nes valgant juos išimti bus nelabai patogu. Beje, skanu tiekti ir kaip karštą patiekalą, ir kaip šaltą užkandį. (...daugiau) LaMaistas.lt
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
350 gramų fermentinio sūrio
250 gramų majonezo (naudojome "Daumantų" karališką, švelnaus skonio)
4 vienetai kiaušinių (naudojome M dydžio)
0.5 pundelio krapų
Įdarui:
260 gramų lašišos filė (svoris be odos)
150 gramų kreminio sūrio
50 gramų raudonosios paprikos
0.5 pundelio krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Sūrį sutarkuoti burokine tarka, įmušti kiaušinius, dėti majonezą, smulkintus krapus ir kruopščiai išmaišyti.
2.
Gautą masę paskleisti ant kepimo popieriumi išklotos skardos (maždaug 30*35 cm stačiakampiu), išlyginti paviršių, kad būtų vienodo storio.
3.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 7 minutes (režimas su vėjeliu). Iškeptas bus šviesios gelsvos spalvos, minkštas, neturi paskrusti.
4.
Įdarui lašišą supjaustyti ~1,5*1,5 - 2*2 centimetro kubeliais. Išmaišyti su kreminiu sūreliu, smulkintais krapais, smulkia tarka sutarkuota paprika.
5.
Iškepusį sūrio pagrindą palikti 5 - 10 minučių atvėsti kambario temperatūroje, atsargiai nuimti nuo kepimo popieriaus. Jei sunkiai nusiima - ant viršaus uždėti antrą kepimo popieriaus lapą, viską apversti ir atsargiai nuimti tą lapą, ant kurio kepė.
6.
Ant sūrio pagrindo paskirstyti lašišos masę, paliekant šiek tiek neaptepto krašto.
7.
Vyniotinį susukti per trumpesnę kraštinę. Dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą, susukimo siūle žemyn.
8.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje (su vėjeliu) 20 - 22 minutes (ilgiau nekepti, kad neperkeptų lašiša).
9.
Išimti iš orkaitės ir palikti 10 minučių sutvirtėti. Pjaustyti riekelėmis ir patiekti. Tinka patiekti ir visai šaltą.
Daugiau gardžių ir patikrintų receptų galite rasti čia
RECEPTO DRAUGAS: Daumantai
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis