Autorius apie receptą:
Labai paprastas, greitas ir gardus užkandis. Skanus ir šiltas, ir šaltas. Rekomenduoju skanauti su majonezo, česnakiniu ar tiesiog pomidorų padažu.
Labai paprastas, greitas ir gardus užkandis. Skanus ir šiltas, ir šaltas. Rekomenduoju skanauti su majonezo, česnakiniu ar tiesiog pomidorų padažu.
Karina
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
10 vienetų
sūrio lazdelių
2 lapai
sluoksniuotos tešlos
Kepimui:
šiek tiek
aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Sluoksniuotą tešlą atitirpinkite, jei naudojate šaldytą. Iškočiokite ir supjaustykite juostelėmis.
2.
Kiekvieną sūrio lazdelę apvyniokite tešlos juostele, tvirtai užspauskite galus.
3.
Kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol telšą švelniai paruduos.