Silkės sumuštinukai su agurkų, kreminio sūrio ir saulėje džiovintų pomidorų užtepėle

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Silkės sumuštinukai su agurkų, kreminio sūrio ir saulėje džiovintų pomidorų užtepėle
Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Autorius apie receptą: Jei mėgstate silkutę, šie sumuštinukai tikrai patiks. Ingredientai neįmantrūs, tačiau sukuria itin gardų skonių derinį, o tiekti galima ir ant kitų mėgstamų duonelių ar Jei mėgstate silkutę, šie sumuštinukai tikrai patiks. Ingredientai neįmantrūs, tačiau sukuria itin gardų skonių derinį, o tiekti galima ir ant kitų mėgstamų duonelių ar krekerių. (...daugiau)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas prancūziško batono
2 vienetai silkių filė
200 gramų kreminio sūrio (Philadelphia tipo arba varškės užtepėlės ar lydyto sūrelio)
1 vienetas ilgavaisių agurkų
5 vienetai saulėje džiovintų pomidorų (arba pagal skonį)
4 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
1 šaukštas majonezo (nebūtina)
1 pundelis laiškinių česnakų (arba kelių svogūno laiškų ar 1 mažo rausvojo svogūno)
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
šiek tiek alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Prancūzišką batoną supjaustyti įstrižomis riekelėmis. Jas iš abiejų pusių aptepti alyvuogių aliejumi, berti druską, pipirus, išdėlioti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
2.
Kepti iki 200 C laipsnių įkaitintos orkaitės viduryje apie 8-10 min. Svarbu stebėti, kad nesuskrustų per daug - ištraukti riekeles, kai jos bus lengvai auksinės, bet nesudegusios. Palikti atvėsti.
3.
Pasiruošti ingredientus: kiaušinius sutarkuoti per burokinę tarką, agurkus supjaustyti kubeliais, saulėje džiovintus pomidorus supjaustyti smulkiais gabaliukais, laiškinius česnakus susmulkinti, silkę supjaustyti riekelėmis.
4.
Į dubenį sudėkite kiaušinius, agurkus, saulėje džiovintus pomidorus, laiškinius česnakus, dėti kreminį sūrį, majonezą, berti druską, pipirus, išmaišyti.
5.
Paruoštą masę patiekite ant paskrudintų bagetės riekelių. Ant viršaus dėti po 1 silkės riekelę.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital