Sumuštiniai su silke ir keptais burokėliais

AUTORIUS:
Dovilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Sumuštiniai su silke ir burokėliais
Nuotraukos LaMaistas.lt redakcijos
Sumuštiniai su silke ir burokėliais
Sumuštiniai su silke ir burokėliais
Sumuštiniai su silke ir burokėliais
Sumuštiniai su silke ir burokėliais
Sumuštiniai su silke ir burokėliais
Autorius apie receptą: Šie silkės sumuštinukai tobulai tinka rudeniui, kai šakninių daržovių derlius pats gausiausias. Šįkart jiems gaminti naudojoma burokėlius ir morkas, bet jei norite Šie silkės sumuštinukai tobulai tinka rudeniui, kai šakninių daržovių derlius pats gausiausias. Šįkart jiems gaminti naudojoma burokėlius ir morkas, bet jei norite įdomiau, galite išbandyti ir burokėlių bei sviestinių (arba muskatinių) moliūgų derinį. Jei turite laiko, duonos riekeles galite paskrudinti (skrudintuve ar orkaitėje ar sausoje keptuvėje) - bus dar skaniau. (...daugiau) Dovilė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 riekelės juodos duonos
2 vienetai silkių filė (naudojau ZIGMAS silkių filė be aliejaus su žolelėmis)
200 gramų kreminio sūrio (arba tepamo varškės sūrelio ar ožkos sūrio)
2 vienetai burokėlių (virtų, vidutinio dydžio)
1 vienetas morkų (didesnės)
0.5 vieneto rausvųjų svogūnų (arba paprasto svogūno)
2 skiltelės česnako
1 šaukštas pomidorų padažo
1 šaukštas obuolių acto
0.5 šaukštelio rūkytos paprikos miltelių (arba saldžios paprikos)
1/4 šaukštelio pipirų
1 šaukštas aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Morką nuskutame ir sutarkuojame stambesne tarka. Burokėlį sutarkuojane tokia pačia tarka. Svogūną bei česnaką smulkiai sukapojame.
2.
Keptuvėje ant vidutinės kaitros įkaitiname aliejų. Dedame česnaką ir maišydami pakepiname 20-30 s. Dedame morkas ir maišydami pakepiname 3-4 min iki suminkštės. Dedame burokėlius, pomidorų padažą, obuolių actą, paprikos miltelius bei pipirus. Maišydami patroškiname 1-2 minutes. Nuimame nuo ugnies ir paliekame atvėsti.
3.
Silkių file supjaustome riekelėmis.
4.
Ant kiekvienos duonos riekės dosniai užtepame kreminio sūrio. Tada dedame atvėsusių daržovių, ant jų - silkės riekeles. Skanaus!
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital