Autorius apie receptą:
Puikaus skonio, nesudėtingai paruošiamas padažas, kuriuo labai tinka gardinti koldūnus, virtinius, makaronus ir kitus miltinius patiekalus.
Puikaus skonio, nesudėtingai paruošiamas padažas, kuriuo labai tinka gardinti koldūnus, virtinius, makaronus ir kitus miltinius patiekalus.
Tomas Rimydis
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 gramų
sultinio
(naudojau naminį antienos pagal šį receptą)
50 gramų
sviesto
5 gramai
peletrūno
5 gramai
petražolių
pagal skonį
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sultinys kaitinamas ant stiprios ugnies iki daug skysčio nugaruoja ir ima tirštėti.
2.
Sutirštėjęs sultinys nuimamas nuo ugnies. Sudedamas šaltas sviestas, smulkinti žalumynai, ir viskas gerai išmaišoma.
3.
Pagal skonį pagardinama druska.
Patarimai:
•
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.