Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 lašiša (apie 400 g.)
2 mocarelos sūreliai (po 125g.)
Žuvies prieskoniai
druska
1 šaukštas aliejaus
2 šaukštai miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lašišą nuskutam, išdarinėjam ir nuplaunam. Supjaustom stambokais gabalais (maždaug kaip nuotraukoj). Apibarstome druska ir prieskoniais ir paliekame pasimarinuoti 30 min. Į įkaitintą keptuvę plame aliejų, dedame miltuose apvoliotus lašišos gabaliukus ir apkepame iš abiejų pusių. Supilame grietinėlę ir patušinam apie pora minučių. Lašišą sudedam į kepimo indą, uždedam riekėm pjaustytą mocarelą ir dedame į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę, tol kol apsilydys mocarela. Skanaus.