Autorius apie receptą:
Gan dažnai gaminu želės desertus, bet tokį želės desertą su sultimis, dariau pirmą kartą. Mums visiems labai patiko. Desertas puikiai papuošė mūsų šventinį stalą.
Gan dažnai gaminu želės desertus, bet tokį želės desertą su sultimis, dariau pirmą kartą. Mums visiems labai patiko. Desertas puikiai papuošė mūsų šventinį stalą. Svarbiausia, kad darant sulčių želės desertą, jus galite pasirinkti sultis, kurias mėgstate labiausiai.
(...daugiau)(...mažiau)Audronė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 litras
sulčių
(obuolių ir vyšnių)
3 pakeliai
želės
30 gramų
želatinos
1 sauja
migdolų drožlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Skirtingų skonių želę ( kivi, vyšnių ir apelsinų) sustingdžiau kaip nurodytą ant pakuotės, tik vandens reik truputį mažiau - 300 ml. Želatiną brinkinau 200 ml.sultyse 15 minučių, po to pakaitinau, svarbu neužvirti, kad granulytės visiškai ištirptų.
2.
Sustingusias skirtingų skonių želes supjausčiau gabaliukais ir sudėjau į formą. Kiek atvėsintą želatiną sumaišiau su likusiomis sultimis ir jas užpyliau ant želės gabaliukų. Belieka laukti, kol želė sustings. Papuošiau migdolų drožlemis. Skanaus!