Šparaginių pupelių, pomidorų ir svogūnų mišrainė žiemai

AUTORIUS:
Mary Čiok
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 9
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Šparaginių pupelių, pomidorų ir svogūnų mišrainė žiemai
Autorius apie receptą: Aš mėgstu mišraines, tad prasisukau darže, nuroviau visas šparagines pupeles. Žiemą tikrai suvalgysiu. Aš mėgstu mišraines, tad prasisukau darže, nuroviau visas šparagines pupeles. Žiemą tikrai suvalgysiu. Mary Čiok
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 9
2.5 kilogramo šparaginių pupelių
2 kilogramai pomidorų (nuluptų)
1 kilogramas svogūnų
1 kilogramas morkų
2 vienetai aitriosios paprikos (arba pagal skonį)
500 gramų paprikos
200 gramų cukraus
200 mililitrų aliejaus
200 mililitrų acto
2 šaukštai druskos
2 skiltelės česnako (arba pagal skonį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Šparaginių pupelių galus nupjauti. Tuomet šparagines pupeles, paprikas, aitriąsias paprikas, česnakus, pomidorus, morkas ir svogūnus supjaustyti norimo dydžio gabaliukais. Morkas galima sutarkuoti. Viską sudėti į didelį puodą.
2.
Į puodą pilti aliejų, actą, berti druską, cukrų ir užvirti. Tuomet virti iki kol pupelės suminkštės.
3.
Paruošta mišrainę sudėti į švarius stiklainius. Užsukti karštu vandeniu perlietais dangteliais, pastatyti kakliukais žemyn ir palikti lėtai atvėsti.
AUTORIUS: Mary Čiok
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Rima
2023-08-18 17:08
O negalima be aliejaus ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital