Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
500 gramų | jautienos faršo | |
500 gramų | bulvių | |
275 gramai | sluoksniuotos tešlos (naudojau nešaldytą, bet tinka ir šaldyta) | |
150 gramų | špinatų (naudojau šaldytus) | |
1 vienetas | svogūnų | |
4 šaukštai | pomidorų padažo | |
2 skiltelės | česnako | |
pagal skonį | džiovinto raudonėlio | |
pagal skonį | džiovintas rozmarinas | |
pagal skonį | petražolių (smulkintų) | |
pagal skonį | krapų (smulkintų) | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | pipirų | |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) | |
Užpilui: | ||
140 gramų | grietinės (liesos) | |
2 vienetai | kiaušinių (L dydžio) | |
70 gramų | fermentinio sūrio (tarkuoto) | |
50 gramų | fetos sūrio | |
pagal skonį | pipirų | |
Viršui: | ||
150 gramų | vyšninių pomidorų | |
100 gramų | fetos sūrio |