Sotus maltos mėsos troškinys

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Sotus maltos mėsos troškinys
Sotus maltos mėsos troškinys
Sotus maltos mėsos troškinys
Autorius apie receptą: Nors lauke šalta, bet virtuvėje pas mane karšta! Gaminau troškinį su faršu. Troškinys pagaminamas gana greitai ir nesudėtingai, o kas mėgstat aštrų troškinį, dėkite čili Nors lauke šalta, bet virtuvėje pas mane karšta! Gaminau troškinį su faršu. Troškinys pagaminamas gana greitai ir nesudėtingai, o kas mėgstat aštrų troškinį, dėkite čili pipiriukų. Aš nesu aštrių patiekalų mėgėja, tai šįsyk troškinys buvo gaminamas pagal mano skonį, o ir pavyko gardus. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
0.5 litro jautienos sultinio
400 gramų konservuotų pupelių (naudojau raudonas)
400 gramų konservuotų pomidorų savo sultyse
340 gramų konservuotų kukurūzų
300 gramų kiaulienos faršo (arba jautienos, apytikriai)
2 vienetai svogūnų
0.5 vieneto raudonosios paprikos
2 šaukštai pomidorų padažo (apytikriai)
1 šlakelis aliejaus
2 skiltelės česnako (didesnių arba 3 mažesnių)
pagal skonį paprikos miltelių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Smulkiai supjaustyti svogūnus, česnakus, papriką.
2.
Į puodą (galite gaminti ir gilesnėje keptuvėje) pilti aliejų, suberti svogūnus, česnaką, papriką ir kepti apie 5 minutes iki kol daržovės kiek suminkštės.
3.
Į puodą su daržovėmis sudėti faršą, berti paprikos miltelius, druską, pipirus ir kepti apie 7 - 10 minučių vis pamaišant, kad faršo gabaliukai būtų kuo smulkesni.
4.
Į apkeptą faršą dėti pomidorų padažą, konservuotus pomidorus, supilti sultinį. Troškinti ant silpnos kaitros 15 - 20 minučių. Troškinio tirštumą reguliuokite pagal savo skonį, galima pilti daugiau sultinio arba mažiau. Tuomet sudėti konservuotas raudonas pupeles ir kukurūzus.Troškinti dar apie 10 minučių ir troškinį nukelti nuo kaitros.
5.
Patiekiant gardu užsibarstyti tarkuoto sūrio.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital