Šokoladinis tortas su varškės ir jogurto pertepimu

AUTORIUS:
Viktorija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Šokoladinis tortas su varškės ir jogurto pertepimu
Autorius apie receptą: Naudojau 24 centimetrų skersmens formą. Naudojau 24 centimetrų skersmens formą. Viktorija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Biskvitui:
200 gramų cukraus
200 gramų miltų
180 mililitrų pieno
130 gramų sviesto (minkšto)
2 vienetai kiaušinių
40 gramų kakavos
2 šaukštai tirpios kavos
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
šiek tiek druskos
Pertepimui:
500 gramų kreminės varškės
350 mililitrų jogurto
2 šaukštai kondensuoto pieno, saldinto
3 šaukšteliai želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Biskvitams pieną sumaišykite su tirpia kava. Miltus, kepimo miltelius, kakavą, druską persijokite ir sumaišykite tarpusavyje.
2.
Kitame dubenėlyje sviestą ir cukrų išplakite iki baltumo. Po vieną muškite kiaušinius, po kiekvieno gerai išplakite iki purios masės. Į sviestą suberkite miltų mišinį ir atsargiai išmaišykite. Tada supilkite pieną, dar kartą permaišykite.
3.
Pilkite tešlą į torto formą, išklotą kepimo popieriumi. Kepkite 30 - 40 minučių 170 C laipsnių orkaitėje, ar iškepė patikrinkite mediniu pagaliuku. Iš paruoštos tešlos iškepa 3 biskvitai.
4.
Želatiną išbrinkinkite 100 mililitrų jogurto, pašildykite, kad ištirptų, sumaišykite su varške ir kondensuotu pienu.
5.
Paruoštu kremu sutepkite biskvitus ir palikite, kad kremas įsigertų.
AUTORIUS: Viktorija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital