Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Biskvitui: | ||
200 gramų | cukraus | |
200 gramų | miltų | |
190 mililitrų | kefyro | |
120 gramų | sviesto (kambario temperatūros) | |
2 vienetai | kiaušinių | |
40 gramų | kakavos | |
1.5 šaukštelio | kepimo miltelių | |
1 šaukštelis | sodos | |
Šokoladiniam kremui: | ||
200 mililitrų | grietinėlės | |
100 gramų | juodojo šokolado | |
Aguonų įdarui: | ||
200 gramų | karamelizuoto kondensuoto pieno (naminio arba Rududu) | |
200 mililitrų | pieno | |
2 vienetai | kiaušinių trynių | |
60 gramų | aguonų | |
1 šaukštas | krakmolo | |
1 šaukštas | miltų | |
1 šaukštas | želatinos | |
Kremui: | ||
500 mililitrų | grietinėlės, 35% riebumo | |
1.5 šaukšto | cukraus | |
2/5 šaukštelio | citrinos rūgšties | |
Vyšnioms: | ||
400 gramų | šaldytų vyšnių (be kauliukų) | |
3 šaukštai | cukraus | |
3 šaukštai | brendžio (arba likerio) |