Sviestą išsukam su ištirpintu ir vos šiltu šokoladu. Po truputį, vis maišant, sudedame trynius ir cukrų. Kai cukrus ištirps,sudedame miltus su druska ir kepimo milteliais. Baltymus išplakame iki standžių putų ir atsargiai įmaišom į tešlą. Tešlą supilame į kepimo popieriumi išklotą tortinę formą ir kepame ikaitintoje iki 170 temp. orkaitėje apie 40 min. Iškepusi biskvitą perpjaunami 3 dalis.
Šaltą grietinę išplakame su cukrumi iki standumo. Ant apatinio biskvito sluoksnio (jį prieš tai sulaistom stipria saldinta kava) dedame ketvirtadalį grietinės.
Antrą biskvitą palaistom, aptepame vyšnių uogiene ir dedame ketvirtadalį grietinės. Trečią sulaistom palaukiam truputį, kol sulaistymas įsigers ir gražiai aptepame ketvirtadaliu grietinės. Likusiu ketvirtadaliu grietinės aptepame torto kraštus.
Puošiame tortą su braškėmis ir dedam į šaldytuvą. Geriausiai prieš valgant šaldytuve palaikyti bent 2-3 valandas (galima pernakt), jog skoniai susigertų.