Šokoladinis pyragaitis su karamelizuotu kondensuotu pienu
AUTORIUS:
Simona
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 13)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 13)
Autorius apie receptą:
Lengvai ir greitai paruošiamas šokoladinis pyragaitis. Skaniausia su ledais ir riešutais.
Lengvai ir greitai paruošiamas šokoladinis pyragaitis. Skaniausia su ledais ir riešutais.
Simona
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
385 gramai
karamelizuoto kondensuoto pieno
200 gramų
juodojo šokolado
200 gramų
sviesto
3 vienetai
kiaušinių
150 gramų
kvietinių miltų
0.5 šaukštelio
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinius išplakti.
2.
Sviestą ištirpinti su šokoladu.
3.
Miltus ir druską sumaišyti.
4.
Į kiaušinius, maišant, supilti ištirpintą šokoladą, suberti miltų mišinį.
5.
Kepimo indą iškloti kepimo popieriumi, sukrėsti tešlą ir šauktšteliu išdėlioti karamelizuotą kondensuotą pieną taip, kad pjaustant, iškepusį pyragą, kiekviename kąsnelyje galima būtų jį rasti. Dėliojant, galima truputį įspausti jį į tešlą, kad šiek tiek “nuskęstų“ joje.
6.
Kepti 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35 min. Leisti ataušti kepimo formoje. Supjaustyti kvadratėliais. Skanaus!