Autorius apie receptą:
Vietoj šokolado naudojau kokybišką kakavą ir medų. Medus, kaip supratote, yra iš "Brolių medus", nes mano meilė jam akivaizdi, todėl, kad šis medus ne tik skanus, bet ir
Vietoj šokolado naudojau kokybišką kakavą ir medų. Medus, kaip supratote, yra iš "Brolių medus", nes mano meilė jam akivaizdi, todėl, kad šis medus ne tik skanus, bet ir kokybiškas. Jei prisižiūrite kūno formas, bet būna dienų, kad norite deserto, drąsiai gaminkite šį. Ir kūno linijos nepakis, ir numalšinsite norą pasmaližiauti.
(...daugiau)(...mažiau)Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai
avokadų
(prinokusių)
50 mililitrų
pieno
30 gramų
kakavos
(kokybiškos, riebesnės)
2 šaukštai
medaus
1 šaukštas
vanilės ekstrakto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Avokadus perpjaukite per pusę ir, išėmus kauliukus, minkštimą sudėkite į maisto smulkintuvą. Suberkite kakavą, sudėkite medų, vanilės esenciją ir pieną. Trinkite iki vientisos masės.
2.
Jeigu norite skystesnio kremo, pilkite daugiau pieno. Jei trūksta saldumo - įdėkite daugiau medaus.