Šokoladiniai pyragaičiai su uogų padažu

AUTORIUS:
čiop čiop
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Šokoladiniai pyragaičiai su uogų padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g šokolado, juodojo
150 g sviesto
150 g rudojo cukraus
4 kiaušinių
50 g miltų
200 g uogų, braškių, aviečių, mėlynių (šviežių ar atšaldytų)
Žiupsnelio druskos
50 g lazdyno riešutų
2 v. š. cukraus
Mėtos lapelių, šviežių (papuošimui)
 
 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Sviestą kartu su šokoladu ištirpinti nedideliame puode, ant lėtos ugnies (nuolat maišyti). Leisti atvėsti iki kambario temperatūros.

Kiaušinius išpalkti su rudu cukrumi (plakti kelias min.). Supilti šokolado ir sviesto mišinį, miltus, berti žiupsnelį druskos ir viską suplakti iki vienalytės masės. Po truputį, maišant, suberti lazdyno riešutus.

Kepimo formytes patepti trupučiu sviesto ir apibarstyti miltais (jei kepimo formelės silikoninės - sviestu tepti nereikia). Paskirstyti šokolado masę į formeles, kad užimtų 2/3 formelių. Kepti iki 180°C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 minučių.

Smulkintuvu sutrinti uogas kartu su 2 valg.šaukštais cukraus. Pertrinti masę per smulkų sietelį.

Pyragaičius patiekti karštus ar šaltus su uogų padažu, apibarstyti cukraus pudra ir papuošti šviežių mėtų lapeliais ar šakele. Skanaus!

AUTORIUS: čiop čiop
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital