Autorius apie receptą:
Prie kavos ar arbatos puodelio rekomenduoju greitai pagaminamų sluoksniuotos tešlos sausainiukų receptą, kuriems prireiks vos 2 ingredientų! Tai išties gardūs, trapūs
Prie kavos ar arbatos puodelio rekomenduoju greitai pagaminamų sluoksniuotos tešlos sausainiukų receptą, kuriems prireiks vos 2 ingredientų! Tai išties gardūs, trapūs sausainiukai, kuriuos pagaminsite akimirksniu, o į draugiją juos gaminti drąsiai kvieskite vaikučius. Smagus laikas garantuotas.
(...daugiau)(...mažiau)Audronė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
5 lapeliai
bemielės sluoksniuotos tešlos
(šaldytos)
pagal poreikį
cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Tešlą šiek tiek palikti kambario temperatūroje, kad atitirptų.
2.
Ant kepimo takelio paberti cukraus. Dėti tešlos lakštą, šiek tiek pakočioti. Užberti cukraus ant tešlos viršaus. Abi tešlos lakšto pusės turi būti aplipusios cukrumi.
3.
Nuo vieno kraštelio sukti ritinėlį link vidurio, tuomet nuo kito kraštelio taip pat sukti iki vidurio. Susuktus tešlos ritinėlius supjaustyti 1.5 cm griežinėliais.
4.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi. Sudėti sausainiukus.
5.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje 15 - 20 minučių arba iki kol sausainiai švelniai paruduos.