Sluoksniuotos tešlos pyragaičiai su obuoliais

AUTORIUS:
Pasiklydusi šakutė,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Sluoksniuotos tešlos pyragaičiai su obuoliais
Sluoksniuotos tešlos pyragaičiai su obuoliais
Sluoksniuotos tešlos pyragaičiai su obuoliais
Autorius apie receptą: Šį kartą dalinamės jaukumu ir meile pagardintu receptu. Jis, kaip ir gyvenimas vaikystėje – paprastas, tačiau su geru žiupsniu žavesio ir vėjavaikiškumu tampa Šį kartą dalinamės jaukumu ir meile pagardintu receptu. Jis, kaip ir gyvenimas vaikystėje – paprastas, tačiau su geru žiupsniu žavesio ir vėjavaikiškumu tampa nepamirštamu. Paprasti, tačiau labai skanūs. (...daugiau) Pasiklydusi šakutė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
5 lakštai mielinės sluoksniuotos tešlos (atitirpintų)
3 vienetai obuolių (vidutinio dydžio)
1 vienetas kiaušinių
4 šaukštai cukraus
1 šaukštas sviesto (tirpinto)
2 šaukšteliai cinamono
Glajui:
6 šaukšteliai cukraus pudros
2 šaukšteliai medaus
3 šaukšteliai pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Obuolius padalinti į keturias dalis, išpjauti sėklas ir tada susmulkinti plonomis juostelėmis.
2.
Į dubenį įmušti kiaušinį, išplakti.
3.
Į kitą dubenį berti cukrų ir cinamoną, išmaišyti.
4.
Atitirpintą tešlą supjaustyti norimo dydžio kvadratėliais ir sudėti ant kepino formos, ištepti kiaušinio plakiniu, apibarstyti cukraus ir cinamonu mišiniu (pusę jo dar pasilikti).
5.
Ant tešlos sudėti obuolių riekeles, aptepti ištirpintu sviestu. Dėl to obuoliai neapdegs ir greičiau suminkštės.
6.
Viską pabarstyti likusiu cukraus ir cinamono mišiniu.
7.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 13 minučių.
8.
Glajui į dubenį dėti medų, pilti pieną, berti cukraus pudrą ir gerai išmaišyti iki vientisos masės.
9.
Pyragaičiams iškepus, leisti atvėsti. Prieš tiekiant aplakstyti paruoštu glajumi.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Laume
2023-08-22 17:33
O kodėl nesupjaustyti visko, kai iškeps? Juk taip daug paprasčiau:) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital