Autorius apie receptą:
Labai skani užtepėlė, tinkanti tiek užkandžių stalui, tiek pusryčiams.
Labai skani užtepėlė, tinkanti tiek užkandžių stalui, tiek pusryčiams.
Diana
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų
rūkytos skumbrės
100 gramų
avokadų
(minkštimo)
50 gramų
svogūnų
1 saujelė
džiovintų krapų
20 gramų
kietojo sūrio
1 šaukštas
majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Skumbrę nukaulinu, pašalinu odą.
2.
Žuvį, avokadą, sūrį, svogūną, krapus majonezą sudedu į maisto smulkintuvą ir sutrinu iki vientisos konsistencijos masės.
3.
Patiekti galima įvairiai: tortilijoe, krepšeliuose su ciabata ar duona. Aš patiekiu su džiovintos duonos gabalėliais.