Skaniosios salotos su antiena ir rabarbarų padažu

AUTORIUS:
Olga, Nuo užkandžio iki deserto
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Skaniosios salotos su antiena ir rabarbarų padažu
Skaniosios salotos su antiena ir rabarbarų padažu
Skaniosios salotos su antiena ir rabarbarų padažu
Skaniosios salotos su antiena ir rabarbarų padažu
Autorius apie receptą: Niekam ne paslaptis, kad prie antienos puikiai dera saldieji uogų ar vaisių padažai, šiandien siūlau išbandyti šiek tiek kitokį salotų užpilą, kuris gardžiai pagyvina ne tik Niekam ne paslaptis, kad prie antienos puikiai dera saldieji uogų ar vaisių padažai, šiandien siūlau išbandyti šiek tiek kitokį salotų užpilą, kuris gardžiai pagyvina ne tik sultingos mėsos skonį, bet ir dera su kitais salotų ingredientais. (...daugiau) Olga, Nuo užkandžio iki deserto
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
200 gramų antienos krūtinėlės
3 saujos salotų mišinio
1 saujelė anakardžių riešutų
1 saujelė spanguolių
1 saujelė džiovintų datulių (be kauliukų)
pagal skonį druskos
pagal skonį penkių pipirų mišinio (malto)
1/4 šaukštelio džiovintų čiobrelių
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
Užpilui:
3 šaukštai rabarbarų tyrė
1 šaukštas baltojo vyno acto
pagal skonį aitriosios paprikos miltelių
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Antieną užmarinuojame su prieskoniais ir paliekame 1 val. Vėliau apkepame iš abiejų pusių po 4-5 min ant šiek tiek didesnės nei vidutinė kaitros su šlakeliu aliejaus. Paliekame šiek tiek atvėsti, tada supjaustome griežinėliais.
2.
Beriame į gilesnę lėkštę salotų mišinį, spanguoles, riešutus bei datules. Ant viršaus dedame griežinėliais supjaustytą (ne karštą!) antienos filė.
3.
Gaminame užpilą. Sumaišome rabarbarų tyrę su baltojo vyno actu, pagardiname prieskoniais. Užpilame padažą ant mėsos.
AUTORIUS: Olga, Nuo užkandžio iki deserto
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital