Skanios jautienos kepenėlės baltame padaže

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Troškintos jautienos kepenėlės padaže
Autorius apie receptą: Po švenčių norisi kažko paprasto, greito ir žinoma skanaus. Tai pasidarėme kepenėlių su troškintas, raugintais kopūstais. O dar savų rinktų baravykų įdėjau, tai iš viso Po švenčių norisi kažko paprasto, greito ir žinoma skanaus. Tai pasidarėme kepenėlių su troškintas, raugintais kopūstais. O dar savų rinktų baravykų įdėjau, tai iš viso garduma buvo. (...daugiau) Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 gramų jautienos kepenėlių
250 mililitrų grietinėlės, liesos
1 vienetas svogūnų (didesnio)
3 šaukštai miltų
2 skiltelės česnako
šiek tiek pieno (kepenėlėms užmerkti)
šiek tiek džiovinto raudonėlio
šiek tiek petražolių
šiek tiek krapų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kepenėles gerai nuplauti, apipjaustyti ir užpilti pienu. Palikti pastovėti bent 2 - 3 valandas. Tada pieną nupilti ir kepenėles supjaustyti nedideliais gabalėliais, įberti miltų ir išmaišyti.
2.
Nulupti svogūną ir česnakus, supjaustyti ir trumpai apkepti keptuvėje, kol pradės minkštėti, tada išimti ir į keptuvę sudėti kepenėlės. Kepenėles kelias minutes pakepinti ant stiprios ugnies vis pamaišant, tada atgal sudėti svogūną su česnakais.
3.
Supilti grietinėlę, suberti prieskonius ir 3 - 5 minutes patroškinti ant nedidelės ugnies. Pabaigoje suberti smulkintus žalumynus.
4.
Patiekti su mėgstamu garnyru ar salotomis. Aš išviriau grikių ir patroškinau raugintus kopūstus su baravykais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital