Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
250 gramų | lazanijos lakštų (apie pusę pakelio) | |
200 gramų | fermentinio sūrio (tarkuoto) | |
Mėsos padažui: | ||
500 gramų | vištienos faršo | |
400 gramų | konservuotų pomidorų savo sultyse (be odelių) | |
1 vienetas | svogūnų | |
2 šaukštai | aliejaus | |
2 skiltelės | česnako | |
1/4 šaukštelio | druskos | |
1/4 šaukštelio | maltų juodųjų pipirų | |
1/4 šaukštelio | rūkytos paprikos miltelių | |
Baltam padažui: | ||
150 mililitrų | pieno | |
60 gramų | sviesto | |
2 šaukštai | kvietinių miltų | |
1 žiupsnelis | druskos | |
1 žiupsnelis | maltų juodųjų pipirų | |
1 žiupsnelis | malto muskato (nebūtina) |