Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
1 litras | jautienos sultinio (tinka ir iš kubelio) |
500 gramų | jautienos (naudojau guliašinę, skirtą torškinimui) |
300 mililitrų | raudono vyno (sauso, tinka ir nealholinis, galima keisti alumi) |
300 mililitrų | vandens |
250 gramų | pievagrybių (naudojau ruduosius, bet tinka ir paprasti) |
100 gramų | šaldytų žirnelių (nebūtina) |
3 vienetai | morkų (vidutinio dydžio) |
2 vienetai | bulvių (vidutinio dydžio) |
2 vienetai | salierų stiebų |
1 vienetas | svogūnų |
3 skiltelės | česnako |
2 šaukštai | kvietinių miltų (suteiks sriubai tirštumo) |
2 šaukštai | pomidorų pastos |
1 šaukštas | alyvuogių aliejaus |
1 šaukštelis | džiovintų čiobrelių |
2 vienetai | lauro lapų |
šiek tiek | druskos |
šiek tiek | pipirų |