ZIGMO silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais

AUTORIUS:
ZIGMAS,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
ZIGMO silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų ZIGMO KLASIKINĖS silkių filė aliejuje, silpnai sūdytos
100 gramų pupelių (baltos, mažosios)
100 gramų pupelių (raudonos)
100 gramų grietinės
30 gramų kviečių (daiginti)
20 gramų laiškinių česnakų
šiek tiek druskos
50 gramų šparaginių pupelių (marinuotos arba virtos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Atskiruose induose išvirti baltąsias ir raudonąsias pupeles. Jas nusunkti ir atvėsinti. Tada pupeles sumaišyti su grietine, sudėti susmulkintus kviečių daigus, smulkintus česnakų laiškus, viską išmaišyti ir, pagardininti druska.
2.
Paruoštos pupelės sudedamos gražiai apskritimu į lėkštę. Ant jų dedama silkė, šalia - pasūdytos šparaginės pupelės. Puošiama daigintais kviečiais.
3.
Prie šio patiekalo tinka keptos virtos bulvės su lupena.
RECEPTO DRAUGAS: ZIGMAS
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital