Silkė su saldžiarūgščiu padažu

AUTORIUS:
Receptų kolekcionierė,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Silkė su saldžiarūgščiu padažu
Autorius apie receptą: Ši silkė yra mano mėgstamiausia! Labai skanus padažas puikiai tinka prie silkės. Ši silkė yra mano mėgstamiausia! Labai skanus padažas puikiai tinka prie silkės. Receptų kolekcionierė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų silkių filė
200 gramų graikiško jogurto
200 gramų grietinės
1 vienetas obuolių (saldžiarūgščio)
1 vienetas svogūnų
4 vienetai marinuotų agurkų
4 šaukštai marinatas (nuo marinuotų agurkėlių)
1 šaukštelis garstyčių (naudojau kremines)
1 žiupsnelis cukraus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Obuolį perpjauti pusiau, išpjauti sėklas ir supjaustyti mažais gabalėliais. Svogūną ir agurkėlius smulkiai supjaustyti, suberti į dubenėlį,
2.
Į dubenį su paruoštais ingredientais įpilti marinato iš stiklainio su agurkais, dėti graikišką jogurtą, grietinę, dėti garstyčias, berti cukrų, druską, pipirus ir viską gerai išmaišyti.
3.
Paruoštą padažą dėti ant silkės ir patiekti su virtomis bulvėmis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital