Silkė su pievagrybiais ir pupelėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Silkė su pievagrybiais ir pupelėmis
Silkė su pievagrybiais ir pupelėmis
Silkė su pievagrybiais ir pupelėmis
Silkė su pievagrybiais ir pupelėmis
Autorius apie receptą: Tai mano pietų dėžutės idėja. Visada į darbą nešuosi savo gamintą maistą. Tai mano pietų dėžutės idėja. Visada į darbą nešuosi savo gamintą maistą. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
400 gramų konservuotų ankštinių daržovių mišinys (apytikriai, 1 skardinės)
2 vienetai silkių filė
300 mililitrų marinuotų pievagrybių
1 vienetas poro
2 vienetai svogūnų laiškų
1 šaukštas aliejaus (apytikriai)
1 šaukštelis obuolių acto
1 žiupsnelis cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Silkę supjaustome juostelėmis, porą pusžiedžiais, svogūnų laiškus pasmulkiname. Nuo ankštinių daržovių ir pievagrybių nupilame konservavimo skystį ir leidžiame nusivarvėti. Didesnius pievagrybius perpjauname per pusę.
2.
Užpilui sumaišome aliejų, cukrų ir obuolių actą.
3.
Silkę, pievagrybius, porą, svogūnų laiškus, ankštines daržoves sumaišome. Apšlakstome užpilu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital