Autorius apie receptą:
Šį receptą turiu dar iš savo senelės. Labai paprastas, nesunkiai pagaminamas patiekalas pietums, kurį labai mėgsta visa mano šeimyna.
Šį receptą turiu dar iš savo senelės. Labai paprastas, nesunkiai pagaminamas patiekalas pietums, kurį labai mėgsta visa mano šeimyna.
Justyna, Baltoje lėkštėje
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Pilame į orkaitėje tinkamą naudoti puodą, uždengti dangčiu. Kepame iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 1 valandą. Po to sumažiname temperatūrą iki 150 C ir kepame dar 30 min. Kepdami košę kas 15 - 20 min. maišome, kad neprisviltų ir tolygiai iškeptų.
Ką reiškia-" 1 ir 2/5 kilogramo
bulvių (nuskustų)"??
ATSAKYTI
Kk
2023-01-09 20:26
1kg 1000 gramų. Spėju, kad 2/5 kg bus 400 gramų (1000:5x2).
ATSAKYTI
Toike
2023-01-09 20:27
2/5 kilogramo yra 400 gramu
ATSAKYTI
Nijolė.
2022-01-19 15:49
Mano vaikysteje,žemaityjoj tarkiu košė mama virdavo skistesne kaip piėniška sriuba su tarkiais.labai buvo skanu.ir aš retkarčiais verdu ir prisiminu savo vaikyste.
ATSAKYTI
Onutė.
2024-01-10 20:27
Mano mama virdavo,į verdantį vandenį pildavo tarkius ir maišydavo,kad neprisviltų.O paskui pakepindavo spirgučių.Labai skanu.O aš verdu į pieną.Mes vadiname,tarke.Super skanu.
ATSAKYTI
Aš
2024-01-20 14:14
Mes tokią košę vadindavom šilkine
Labai skani buvo
ATSAKYTI
Ineta
2022-01-14 00:34
O mano babytė virdavo tarkuotų bulvių košę su perlinėm kruopom ir žirniais. Padažas būdavo spirgučių su trupučiu miltų ir pieno . Skaniausia būdavo špižiniam "britvone", šutinta krosnyje. ATSAKYTI
Vilte
2020-12-06 16:29
Man čia panašiau į bulvių plokštainį tik nemaišomas kepamas...
ATSAKYTI
Irena
2020-02-06 16:24
Šita košė su spyrgais ar rūkyta šonine, vištieną yra iš mano mamos (A.T.) vaikystės. Tik mes jos kepant nemaišome. Taip gaunasi traški ir laaaaabai skani plutelė !!!
ATSAKYTI