Sausainis-Keksas

AUTORIUS:
Diana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Sausainis-Keksas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g margarino VILNIUS kepiniams, kambario temperatūros
200 g cukraus
4 kiaušinių
400 g miltų
2 didelių apelsinų
1 šaukšto susmulkintų rozmarinų
1 šaukštelio kepimo miltelių
Padažui:
2 šaukštų apelsinų uogienės
2 šaukštų apelsinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įkaitiname orkaitę iki 180 °C. Nuo apelsino nulupame žievelę ir išspaudžiame sultis. Tešlai turėtų gautis maždaug 150 ml + 2 šaukštai padažui. Sumaišome išsijotus miltus, kepimo miltelius ir rozmarinus. Margariną išsukame su cukrumi ir sutrinta apelsino žievele. Įmušame po vieną kiaušinius.Suberiame pasiruošą miltų mišinį ir supilame dalį apelsinų sulčių. Supilame tešlą į kepimo formą, pabarstytą miltais, ir kepame apie 40 minučių. Iškepusį paliekame, kad atvėstų. Pyragą valgome su apelsinų uogiene ir sultimis. Uogienę ir sultis kartu su keliais šaukštais vandens galima ir pakaitinti. Skanaus!
AUTORIUS: Diana
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital