Išplakti kiaušinį su druska.
Į kiaušinių plakinį įmaišyti sutarkuotą sūrį ir miltus. Kad lengviau maišytųsi, įpilti kelis šaukštus vandens. Vandens kiekis priklausys nuo miltų: kuo daugiau miltų, tuo daugiau vandens.
Į tešlą įmaišyti žirnelius.
Tešlą sukrėsti į formeles ir kepti orkaitėje: 180-200 laipsnių temperatūroje 15-20 minučių.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)