Autorius apie receptą:
Šaltos sriubos būna ne tik lengvos ir gaivios, bet ir sočios! Puiki sriuba tiems, kas galbūt nemėgsta klasikinių šaltibarščių su burokėliais ar tiesiog nori paįvairinti
Šaltos sriubos būna ne tik lengvos ir gaivios, bet ir sočios! Puiki sriuba tiems, kas galbūt nemėgsta klasikinių šaltibarščių su burokėliais ar tiesiog nori paįvairinti vasariškus pietus!
(...daugiau)(...mažiau)
Simona
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 litras
kefyro
(tirštesnio)
500 gramų
bulvių
(virtų, geriau su lupena)
300 gramų
agurkų
1 pundelis
krapų
1 pundelis
svogūnų laiškų
pagal skonį
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Bulves nulupti ir supjaustyti kubeliais, sudėti į puodą. Susmulkinti agurkus (jei odelė karti - ją nulupti) ir sudėti prie bulvių.
2.
Krapus ir svogūnų laiškus susmulkinti, pabarstyti druska ir šiek tiek patrinti grūstuve ar išorine šaukšto puse. Sudėti prie bulvių.