Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
220 gramų | krevečių be kevalo (naudojau smulkiais šaldytas, jau apvirtas) | |
1 gūželė | iceberg salotų (ar kitokios tvirtesnės išgaubtos salotos) | |
1 vienetas | raudonosios paprikos | |
1 vienetas | mango vaisiaus (vidutinio dydžio arba 200g konservuotų ananasų) | |
1 vienetas | avokadų (vidutinio dydžio, galima nedėti) | |
1 vienetas | rausvųjų svogūnų (nedidelio) | |
0.5 vieneto | žaliųjų citrinų (arba ketvirčio paprastos citrinos) | |
2 šaukšteliai | sriracha padažo (arba sweet chilli ar kitokio aštresnio padažo ar tiesiog pagal skonį čili miltelių) | |
1 sauja | kalendros (arba patražolių) | |
1 skiltelė | česnako | |
pagal skonį | druskos | |
šiek tiek | maltų juodųjų pipirų (arba citrinpipirių) | |
Padažui: | ||
1 šaukštas | majonezo | |
1 šaukštas | varškės užtepėlės (arba kreminio sūrio, naudojau Vilkyškių varškės užtepėlę su česnakais) | |
0.5 šaukštelio | rūkytos paprikos miltelių | |
šiek tiek | maltų juodųjų pipirų (arba citrinpipirių) |