Salotos su mėsa, grybais ir agurkėliais

AUTORIUS:
Milda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Salotos su mėsa, grybais ir agurkėliais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Sočios ir skanios salotos, kurias nesunku pasigaminti, o patiks visiems ragavusiems. Vietoje liežuvio galima dėti keptą vištienos krūtinėlę ar rūkytą vištieną, berti Sočios ir skanios salotos, kurias nesunku pasigaminti, o patiks visiems ragavusiems. Vietoje liežuvio galima dėti keptą vištienos krūtinėlę ar rūkytą vištieną, berti prieskonines žoleles. (...daugiau) Milda
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
250 gramų pievagrybių (apytikriai)
150 gramų kiaulės liežuvio (virto arba rūkytos vištienos, kumpio)
2 vienetai raugintų agurkų
2 šaukštai majonezo (arba pagal skonį)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Pievagrybius supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais.
2.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, suberti pievagrybius ir kepti, kol suminkštės.
3.
Liežuvį supjaustyti norimo dydžio gabaliukais, agurkus smulkiai supjaustyti.
4.
Į dubenį sudėti pjaustytą liežuvį, agurkus, keptus pievagrybius, berti druską, pipirus, dėti majonezą ir viską gerai išmaišyti.
AUTORIUS: Milda
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital