Autorius apie receptą:
Kai norisi į lėkštę pakviesti ir sūrumą, ir saldumą tuo pat metu, gimsta štai toks užkandis. Man tai puiki vakarienė, kai norisi lengvai užkąsti.
Kai norisi į lėkštę pakviesti ir sūrumą, ir saldumą tuo pat metu, gimsta štai toks užkandis. Man tai puiki vakarienė, kai norisi lengvai užkąsti.
Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 vienetas
kriaušių
50 gramų
fetos sūrio
1 sauja
salotų mišinio
1 šaukštas
sviesto
1 šaukštas
medaus
1 skiltelė
juodojo česnako
1 šlakelis
citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kriaušę supjaustome plonais griežinėliais.
2.
Keptuvėje ištirpiname sviestą. Sudedame kriaušių gabalėlius. Apšlakstome medumi ir kepiname keletą minučių, kol kriaušės karamelizuosis ir šiek tek suminkštės. Apšlakstome citrinų sultimis.
3.
Į lėkštę dedame salotas, karamelizuotas kriaušes, feta sūrį. Pagardiname juodojo česnako gabalėliais. Apšlakstome padažu, kuris liko nuo kriaušių karamelizavimo.