Salotos su burrata sūriu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Salotos su burrata sūriu
Salotos su burrata sūriu
Salotos su burrata sūriu
Salotos su burrata sūriu
Autorius apie receptą: Salotų ar lengvų užkandžių ypatingai man norisi pavasarį. Jums tikriausiai taip pat. Mėgstu tokias salotas ir net labai. O burrata sūris tikras mano atradimas, jeigu tokio dar Salotų ar lengvų užkandžių ypatingai man norisi pavasarį. Jums tikriausiai taip pat. Mėgstu tokias salotas ir net labai. O burrata sūris tikras mano atradimas, jeigu tokio dar neragavote, tikrai rekomenduoju. Dažniausiai patiekiamas visas burbulas. Jo išorė tai mocarela sūris, o viduje mocarela sumaišyta su grietinėle. Tad prapjovus burbulą sūris tiesiog išsilieja. Man labiausiai ir patinka tas burrata sūrio kremiškumas. Šias salotas pasirinkau pagardinti rūkytos druskos dribsniais, nes norėjau kažko kitokio ir netikėto. Čia druska puikiai tiko ir papildė skonių balansą. Ji turi stiprų, į laužo panašų aromatą ir natūralų dūminį skonį, nes druska palaipsniui rūkoma ant atviros ugnies, naudojant buko medieną. Jeigu mėgstate eksperimentuoti ir ieškote naujų skonių – ši druska, kaip tik Jums. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 vienetas čiabatos (mažos duonelės)
100 gramų vyšninių pomidorų
1 vienetas burrata sūrio
1 sauja salotų (mėgstamų)
1 saujelė alyvuogių (mėgstamų, be kauliukų)
0.5 vieneto rausvųjų svogūnų
1 žiupsnelis rūkytos druskos dribsnių
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Ciabatą duonelę supjaustome riekelėmis. Sudedame į kepimo skardą, pabarstome druska, apšlakstome aliejumi. Kepame iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 7 min, kol gražiai apskrus. Iškepusią duonelę supjausčiau kubeliais.
2.
Pomidoriukus perpjauname per pusę. Pusžiedžiais supjaustome svogūną.
3.
Į lėkštę dedame salotų lapelius, vyšninius pomidorus, svogūną, beriame alyvuoges, duonos kubelius. Ant viršaus dedame burrata sūrį, pabarstome rūkyta druska, apšlakstome aliejumi.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital