Nulupkite ir sutarkuokite saliero šakniagumbius.
Į dubenį su saliero šakniagumbiais įmuškite kiaušinį, sudėkite miltus, krakmolą, pomidorų pastą, prieskonius bei krapus ir viską geirai išminkykite.
Iš gautos masės formuokite kotletukus ir kepkite juos įkaitusioje keptuvėje su aliejumi, kol kotletukai gražiai apkeps.
Padažui sudėkite į švarią keptuvę pomidorų pastą, išspauskite česnaką, sudėkite prieskonius ir šiek pakaitinkite.
Kotletukus patiekite karštus, užpiltus pasigamintu padažu ir papuoštus petražolėmis.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!