Salierų kotletukai

AUTORIUS:
Monika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Salierų kotletukai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:

Ingredientai:


Kotletams:


200 g saliero šakniagumbių

1 kiaušinis

2 v. š. miltų

1,5 v. š. krakmolo

1 v. š. pomidorų pastos

prieskoniai (pvz. vištienai)

druska

malti juodieji pipirai

smulkinti džiovinti krapai

alyvuogių aliejus (kepimui)

petražolės (papuošimui)

 

Padažui:

 

6 v. š. pomidorų pastos

5 skiltelės česnako

druska

malti baltieji pipirai

čili prieskoniai

 

PARUOŠIMO BŪDAS:

Nulupkite ir sutarkuokite saliero šakniagumbius.


Į dubenį su saliero šakniagumbiais įmuškite kiaušinį, sudėkite miltus, krakmolą, pomidorų pastą, prieskonius bei krapus ir viską geirai išminkykite.


Iš gautos masės formuokite kotletukus ir kepkite juos įkaitusioje keptuvėje su aliejumi, kol kotletukai gražiai apkeps.


Padažui sudėkite į švarią keptuvę pomidorų pastą, išspauskite česnaką, sudėkite prieskonius ir šiek pakaitinkite.


Kotletukus patiekite karštus, užpiltus pasigamintu padažu ir papuoštus petražolėmis.


Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!

AUTORIUS: Monika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital