Raugintų kopūstų salotos - tobulas garnyras

AUTORIUS:
Receptų kolekcionierė,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Raugintų kopūstų salotos - tobulas garnyras
Autorius apie receptą: Labai skanios tiek vienos, tiek prie mėgstamų patiekalų. Labai skanios tiek vienos, tiek prie mėgstamų patiekalų. Receptų kolekcionierė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų raugintų kopūstų
480 gramų marinuotų agurkų (apytikriai)
2 vienetai morkų
2 vienetai rausvųjų svogūnų
2 šaukštai garstyčių
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštas medaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Morkas nuskusti ir sutarkuoti stambia tarka, svogūnus supjaustyti pusžiedžiais, agurkus supjaustyti riekelėmis. Atsidėti 50 ml marinato nuo agurkų.
2.
Visas susmulkintas daržoves sudėti į dubenį, gerai išmaišyti su raugintais kopūstais.
3.
Į kitą indelį pilti agurkų marinatą, pilti aliejų, dėti medų ir garstyčias, išmaišyti.
4.
Paruoštą padažą supilti į dubenį su salotomis, berti druską, pipirus, gerai išmaišyti.
5.
Salotas galima laikyti šaldytuve 3-4 dienas.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital