Rudeniškas kreminis jautienos troškinys

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Rudeniškas kreminis jautienos troškinys
Rudeniškas kreminis jautienos troškinys
Rudeniškas kreminis jautienos troškinys
Autorius apie receptą: Sotus, jaukus, rudeniškas, aromatingas ir be galo skanus. Puikiai tiks pietums ar vakarienei, o patiekalas tiesiog akimirksniu dings nuo stalo. Sotus, jaukus, rudeniškas, aromatingas ir be galo skanus. Puikiai tiks pietums ar vakarienei, o patiekalas tiesiog akimirksniu dings nuo stalo. Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų   bulvių
400 gramų   jautienos  (naudojau "Feel the beef" 30 dienų brandintą troškinimui)
200 gramų   kreminio sūrio  (naudojau "Philadelphia" su žalumynais)
50 mililitrų   raudono vyno
2 vienetai   salierų stiebų
1 vienetas   morkų  (vidutinio dydžio)
1 vienetas   svogūnų
2 skiltelės   česnako
1 šlakelis   alyvuogių aliejaus
pagal skonį   mėtų
pagal skonį   čiobrelių
pagal skonį   lauro lapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Nuskutame bulves ir ruošiame bešamelio padažą: į puodą dedame sviestą, jam ištirpus beriame miltus ir gerai išmaišome - turi gautis košės konsistencijos kremas.
2.
Supilame pieną ir viską gerai išmaišome, kol nelieka gumuliukų. Pagardiname muskato riešutu ir druska.
3.
Nuskustas bulves apverdame 10 minučių.
4.
Į stiklinį indą pilame šiek tiek bešamelio padažo ir dedame plonai pjaustytas bulvių riekeles.
5.
Bulves apipilame padažu ir padengiame provolone sūriu bei virtu kumpiu. Vėl dedame bulvių riekeles, padažą, sūrį ir sluoksniuojame.
6.
Apkepą pagardiname parmezanu ir šauname į 180 laipsnių orkaitę 40 minučių, kol apskrus viršus.
7.
Pagardiname rozmarinų druska ir parmezanu.
RECEPTO DRAUGAI:     
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital