Rudeninės salotos

AUTORIUS:
Marina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Rudeninės salotos
Autorius apie receptą: Kupinos umami skonio rudeninės salotos. Kupinos umami skonio rudeninės salotos. Marina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų pomidorų
100 gramų mocarela sūrio (mini rutuliukų)
100 gramų alyvuogių (be kauliuko)
100 gramų vytinto kumpio
50 gramų artišokų (marinuotų, pjaustytų)
50 gramų gorgonzola sūrio
30 gramų kapario
pagal poreikį duonos (skrudintos)
šiek tiek krapų (smulkintų)
Marinatui:
50 gramų balzamiko kremo
70 gramų alyvuogių aliejaus
30 gramų citrinų sulčių
10 gramų česnako (smulkinto)
pagal skonį druskos
pagal skonį cukraus
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Marinatui sumaišyti smulkintą česnaką, aliejų, citrinos sultis, balzamiko kremą, druską, cukrų ir pipirus.
2.
Pomidorus supjaustyti skiltelėmis, alyvuoges per pusę (kelias alyvuoges atidėti papuošimui) ir kartu su marinuotais artišokais užpilti marinatu. Leisti pastovėti.
3.
Mocarelos mini rutuliukus perpjauti pusiau, sudėti į besimarinuojančius pomidorus.
4.
Gorgonzola sūrį pjaustyti trikampiais bokšteliais, bus tiekiamas ant patiekalo viršaus, kaip ir skrudinta duonelė.
5.
Dėti į lėkštę žiedą, į jo vidų marinuotas daržoves, šiek tiek paspausti, nuimti žiedą, papuošti sūriu, alyvuogėmis, duonele, kapariu, krapais ar baziliku, bei vytintu kumpiu.
AUTORIUS: Marina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital