Raugintų kopūstų ir mėsos troškinys orkaitėje

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Raugintų kopūstų troškinys su šonine orkaitėje
Autorius apie receptą: Man labai patiko šis ruošimo būdas, nes prie viryklės "trepsėt" nereikėjo. Kopūstus su šonine pašoviau orkaitėn ir vuolia - po geros valandos patiekalas garavo ant mūsų Man labai patiko šis ruošimo būdas, nes prie viryklės "trepsėt" nereikėjo. Kopūstus su šonine pašoviau orkaitėn ir vuolia - po geros valandos patiekalas garavo ant mūsų stalo. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
500 gramų raugintų kopūstų
500 gramų kiaulienos šoninės (šviežios)
1 stiklinė vandens
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek petražolių (arba kitų žalumynų)
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
pagal skonį česnako granulės
pagal skonį prieskoniai kiaulienai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaulienos šoninę supjaustyti, pagardinti prieskoniais ir palikti pasimarinuoti kelias valandas.
2.
Į troškintuvą sudėti dalį raugintų kopūstų, ant viršaus dėti šoninės gabaliukus ir juos uždengti likusiais kopūstais.
3.
Į troškintuvą ant kopūstų supilti vandens, pagardinti pipirais, jei norite, druska, uždengti ir dėti į orkaitę. Kepti 200 C laipsnių temperatūroje valandą. Ant viršaus užbarstyti pertražolių ir patiekti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital