Trapūs pyragėliai su obuoliais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Trapūs pyragėliai su obuoliais
Trapūs pyragėliai su obuoliais
Trapūs pyragėliai su obuoliais
Trapūs pyragėliai su obuoliais
Trapūs pyragėliai su obuoliais
Trapūs pyragėliai su obuoliais
Autorius apie receptą: Paprasta paruošti, o pavyksta labai skanūs ir rudeniški. Paprasta paruošti, o pavyksta labai skanūs ir rudeniški. Mėgėja kepėja
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
Tešlai:
160 gramų kvietinių miltų
1 vienetas kiaušinių (kambario temperatūros)
80 gramų sviesto (kambario temperatūros)
20 gramų cukraus pudros
3 gramai kepimo miltelių
2 gramai druskos
Trupiniams:
110 gramų kvietinių miltų
60 gramų sviesto (šalto)
50 gramų cukraus pudros
45 gramai graikinių riešutų (smulkintų)
1 vienetas kiaušinių trynių
Įdarui:
320 gramų obuolienės (saldžiarūgštės)
50 gramų sviesto (kambario temperatūros)
45 gramai cukraus pudros
45 gramai migdolų miltų
1 vienetas kiaušinių trynių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Tešlai į dubenį dėti sviestą, berti cukraus pudrą, išplakti elektriniu plakikliu, tuomet įmušti kiaušinį, įmaišyti persijotus miltus, kepimo miltelius, druską ir suminkyti tešlą.
2.
Paruoštą tešlą suvynioti į maistinę plėvelę ir valandai palikti šaldytuve.
3.
Iškočioti ant miltuoto paviršiaus 3 mm storiu, išpjauti skritulius, suformuoti formeles - krepšelius. Dėti į metalines formeles arba į keksiukų formeles, jei naudosite popierines, dėkite po dvi popierines formeles, kad būtų tvirčiau.
4.
Kepti įkaitintoje iki 160 C laipsnių temperatūros orkaitėje 10 minučių.
5.
Trupiniams paruošti, sviestą sutarkuoti, suberti miltus, pirštais sumaigyti iki šlapio smėlio trupinių. Supilti trynį, vėl pirštais pamaigyti, suberti riešutus, vėl pamaigyti ir subėrus ant kepimo popieriaus atšaldyti, jei liktų stambesnių gabaliukų - juos sutrupinti.
6.
Kremui paruošti, į dubenį dėti sviestą, berti cukraus pudrą ir išplakti, tuomet įplakti trynį. Mentele įmaišyti migdolų miltus. Perdėti į konditerinį maišelį. Paruoštą kremą tolygiai paskirstyti ant jau pakepusių pyragėlių pagrindo.
7.
Kepti įkaitintoje iki 160 C laipsnių temperatūros orkaitėje 10 minučių.
8.
Ant paruoštų sausainių padalinti obuolienę, berti paruoštus trupinius, juos švelniai prispausti.
9.
Kepti įkaitintoje iki 170 C laipsnių temperatūros orkaitėje 15 minučių.
10.
Atvėsus išimti iš formelių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital