1.
Tešlai į dubenį dėti sviestą, berti cukraus pudrą, išplakti elektriniu plakikliu, tuomet įmušti kiaušinį, įmaišyti persijotus miltus, kepimo miltelius, druską ir suminkyti tešlą.
2.
Paruoštą tešlą suvynioti į maistinę plėvelę ir valandai palikti šaldytuve.
3.
Iškočioti ant miltuoto paviršiaus 3 mm storiu, išpjauti skritulius, suformuoti formeles - krepšelius. Dėti į metalines formeles arba į keksiukų formeles, jei naudosite popierines, dėkite po dvi popierines formeles, kad būtų tvirčiau.
4.
Kepti įkaitintoje iki 160 C laipsnių temperatūros orkaitėje 10 minučių.
5.
Trupiniams paruošti, sviestą sutarkuoti, suberti miltus, pirštais sumaigyti iki šlapio smėlio trupinių. Supilti trynį, vėl pirštais pamaigyti, suberti riešutus, vėl pamaigyti ir subėrus ant kepimo popieriaus atšaldyti, jei liktų stambesnių gabaliukų - juos sutrupinti.
6.
Kremui paruošti, į dubenį dėti sviestą, berti cukraus pudrą ir išplakti, tuomet įplakti trynį. Mentele įmaišyti migdolų miltus. Perdėti į konditerinį maišelį. Paruoštą kremą tolygiai paskirstyti ant jau pakepusių pyragėlių pagrindo.
7.
Kepti įkaitintoje iki 160 C laipsnių temperatūros orkaitėje 10 minučių.
8.
Ant paruoštų sausainių padalinti obuolienę, berti paruoštus trupinius, juos švelniai prispausti.
9.
Kepti įkaitintoje iki 170 C laipsnių temperatūros orkaitėje 15 minučių.
10.
Atvėsus išimti iš formelių.