Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
100 g vyšnių be kauliukų (galima ir šaldytų);
0,5 litro kefyro;
150 g cukraus;
100 g miltų;
0,5 arb. šaukštelis kepimo miltelių;
2 kiaušiniai.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Visus produktus, išskyrus vyšnias, gerai išmaišyti. Miltų gali šiek tiek daugiau prireikti, tiksliai nematavau. Bet tešla neturi būti labai skysta. Pusę tešlos pilti į kepimo formą, tuomet dėti vyšnias pagal skonį ir jas užpilti likusia tešlos dalimi. Kepti 180 0C orkaitėje apie 35 minutes. Skanaus :)
Trupuką per daug uogų pridėjom tai nuskystėjo (dėjom ne tik vyšnių, bet ir rabarbarų, aviečių, į tešlą įmaišėm varškės), bet šiaip labai skanus, nors prekinės išvaizdos neturi :)
ATSAKYTI
nora
2010-10-13 14:46
vakar kepiau si pyraga, ir nieko. taip kad nebutina cia kazkokiu ereziju skleisti :) rekomenduoju pirmiausia iki galo iskepti pyraga, o tada ji valdyti
ATSAKYTI
Gurmanas
2010-03-13 19:49
Zinokit, vidurius paleido nuo pyrago... Menki juokai viesai toki recepta reklamuoti...
ATSAKYTI