Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
270 gramų | kvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų aukščiausios rūšies 550 C) | |
135 gramai | sviesto | |
135 gramai | fermentinio sūrio (tarkuoto) | |
1 vienetas | kiaušinis | |
1 šaukštas | cukraus | |
Įdarui: | ||
300 gramų | moliūgų (minkštimo) | |
2 vienetai | svogūnų (nuluptų) | |
4 šaukštai | aliejaus | |
4 vienetai | alyvuogių (konservuotų, didesnių arba 6 mažesnių) | |
4 vienetai | kapario (konservuotų, didesnių arba 6 mažesnių) | |
2 šaukštai | petražolių (sukapotų) | |
1 šaukštas | vyno acto | |
0.5 šaukštelio | druskos | |
1/4 šaukštelio | maltų juodųjų pipirų |