Ištirpiname sviestą.
Į ištirpintą sviestą pilame cukrų ir maišome, kol cukrus ištirpsta.
Pravėsus sviestui į tą patį indą dedame kiaušinių trynius, grietinėje nugesintą sodą, miltus, vanilinį cukrų ir maišome, kol gausis vientisa masė.
Išmaišius tešlą palengva supilame išplaktus kiaušinių baltymus.
Galiausiai į tešlą suberiame šviežias arba šaldytas uogas ir išmaišome.
Tešlą pilame į sviestu pateptą kepimo formą.
Kepame apie 30-40 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!