Persikus išimti iš skardinės ir leisti vandeniui nutekėti, supjaustyti griežinėliais. Sviestą ištirpinti, šiek tiek atvėsinti.
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, supilti sviestą, gerai išmaišyti, supilti vaisių sirupą, gerai išmaišyti. Po truputį suberti miltus ir gerai išmaišyti.
Tešlą supilti ant skardos, išklotos kepimo popieriumi, išlyginti paviršių. Ant tešlos sudėti pjaustytus konservuotus persikus. Pyragą pašauti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepti, kol pyragas taps gražiai auksinės spalvos (tikslus laikas priklauso nuo skardos dydžio, man paprastai kepa apie 30-40 min).
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)