Pyragas „Paslaptis“

AUTORIUS:
Salomėja
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 48)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 48)
Pyragas „Paslaptis“
Pyragas „Paslaptis“
Pyragas „Paslaptis“
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
200 g minkšto sviesto
2 kiaušinių tryniai
2 kiaušiniai (baltymai ir tryniai)
300 g pieno
3 v. š. cukraus
1 žiupsnelis druskos
50 g mielių
Įdarui:
200 g varškės
200 g džiovintų vaisių
200 g riešutų
2 stiklinės aguonų
5 obuoliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pirmiausia sušildome pieną, sviestą, išplakame kiaušinius, įdedame žiupsnelį druskos ir supilame iškildintas mieles. Į mišinį dėti tiek miltų, kad būtų minkšta tešla ir neliptų prie rankų. Poto išminkytą tešlą uždengti ir pastatyti šiltai, kad pakiltų (kildinau maždaug valandą). Varškės įdarui, jeigu varškė kieta ją reikia sumalti, o jei minkšta užteks sutrinti šaukštu, įdėti kiaušinio trynį, vanilinio ir paprasto cukraus pagal skonį. Džiovintų vaisių įdarui mulkiai supjaustyti džiovintus abrikosus ir persikus, įdėti išmirkytų razinų. Taip pat įdėti cukraus ir kiaušinio trynį. Riešutų įdarui imti po saują įvairių riešutų, juos sukapoti ir taip pat pridėti kiaušinio trynį bei cukraus. Aguonų įdarui iš vakaro užsimerkti aguonas. Prieš darant pyragą, nuo aguonų nupilti vandenį ir taip pat įdėti kiaušinio trynį bei cukraus pagal skonį. Obuolių įdarui nulupti ir burokine tarka sutarkuoti obuolius įdėti cinamono ir cukraus. Po to padalinti tešlą gabalėliais ir į kiekvieno vidų dėti skirtingo įdaro. Visus gabaliukus sudėti į torto kepimo skardą, aptepti cukraus ir trynio mase bei apiberti cukraus pudra. Pašauti į įkaitintą 200 laipsnių orkaitę ir kepti apie valandą. Iškepusį pravėsinti ir ragauti. Labai skanus ir paslaptingas pyragas, nežinai su kokiu įdaru atsipjausi riekelę. Skanaus! Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Salomėja
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
hmmmm....
2015-07-23 08:41
Kažkoks sukritęs ,viršus apsvilęs,per karštoje temperatūroje keptas. ATSAKYTI
salomeja
2011-09-25 19:58
Tesla gaunasi minksta ir nelimpanti prie ranku.
Aguonu nesimato todel, kad nesinoejo viso pyrago pjaustinet. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital